01 02 03

Uporaba u kućanstvu

Sistem centralnog usisavača dijeli se na tri glavne sastavne komponente: utičnice, PVC cijevi i jedinice centralnog usisavača.

Komercijalna uporaba

Funkcioniranje profesionalnog sustava centralnog usisavača u principu je isto kao i kod sustava za kućnu upotrebu, sa jedinom razlikom što su ...

FAQ

FAQ - Česta pitanja. Pročitajte često postavljana pitanja vezana uz planiranje, higijenu, upotrebu, alternative za čišćenje kuće i ostala općenita pitanja.

Galerija slika

Disan kao moderna i inovativna tvrtka, na poziciji je jednog od vodećih europskih poduzeća specijaliziranog za proizvodnju sustava centralnih usisavača.

Šepić Commerce

Naše dugogodišnje iskustvo i znanje stečeno u praksi razlog je uspješnosti naše tvrtke na području proizvodnje sustava centralnih usisavača. Disanovi proizvodi instalirani su u mnogim domaćinstvima i komercijalnim objektima. naš cilj je postati apsolutni lider u proizvodni centralnih sustava usisavanja u svim segmentima tržišta. Sigurni smo da ćemo u tome u potpunosti uspjeti, pouzdajući se pri tome u naše partnere, i u kvalitetu i prepoznatljivost naših proizvoda.

Naša bogata paleta proizvoda nudi rješenja za svaku namjenu: za privatna kućanstva, kao i za komercijalne objekte.

U ovom novom katalogu predstavljamo Vam našu proširenu paletu proizvoda sa zanimljivim tehničkim novostima i inovativnim idejama. Također detaljno Vam predstavljamo sve karakteristike i prednosti ovog sistema centralnog čišćenja.

 

Kod kuće, u zdravijem okruženju.. u stvari mi radimo tako da muškarci i žene mogu u svojem životnom i poslovnom okruženju živjeti zdravije, tamo gdje provode najveći dio svog vremena.

Većina ljudi još uvijek smatra centralne usisavače skupim mondenim napravama namijenjene bogatijem sloju pučanstva, no to nije točno! Disan vam omogućuje konkurentnu cijenu i najveću moguću kvalitetu za svaku pojedinu instalaciju, bilo da se radi o manjem stanu ili luksuznoj vili, uključivši i industrijsku primjenu.

Privatnost

UPOTREBA KOLAČIĆA

Upotreba kolačića (cookies) - Zaštita privatnosti Korisnika

Izjava o privatnosti

FAQ - Često postavljana pitanja

(c) 2017 ŠEPIĆ COMMERCE 2017 - Powered by VIRO ITS

Info

Rastočka 14
10020 Novi Zagreb 
Hrvatska

Telefon: +385 1 6141 062

Email: info@centralni-usisavac.com
Website:www.centralni-usisavac.com

top100c1